Modderevenement in 2013 naar Zwolle

Zwolle – Na groot succes in Groot Brittannië en de VS, organiseert stichting TwinsAllround als eerste de Nederlandse versie van dit ‘modderevenement’. Het komende jaar worden Zwolle, Amersfoort en Lansingerland bezocht. Een Mudrun Fun race combineert kracht en uithoudingsvermogen met plezier en een goed doel.

mudrun_2013.jpg

Een Mudrun Fun race is een uitdagende, maar ook een hilarische hindernisbaan. Het is een combinatie van hardlopen, klimmen, glijden en natuurlijk modderobjecten doorkruisen. Het parcours test op een leuke manier de lichamelijke en geestelijke wilskracht. De race bestaat uit verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden, zodat iedereen kan deelnemen. Het is mogelijk om zowel individueel of in groepsverband de baan te bestormen. Voor de allerkleintjes is er een Kidsrun. In alle categorie vallen prijzen te winnen. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar het goede doel ‘ShirtStar’, die zich inzet voor het helpen van wees- en zwerfkinderen door middel van voetbalshirts. Want een voetbalshirt heeft een herinnering en geeft een herinnering. Daarnaast zorgt sport voor verbinding, samenhang en teamspirit. Iets wat deze kinderen goed kunnen gebruiken!

Iedereen is welkom om mee te doen. De eerste Mudrun Fun race is op 30 September 2012 in Lansingerland bij Outdoor Valley Bergschenhoek. Daarna volgt Amersfoort op 1 april 2013 en Zwolle op 14 april. Aanmelden kan via de website www.mudrunfun.nl. Vrijwilligers en sponsoren kunnen zich hier ook aanmelden voor dit unieke evenement.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer