Invalidenbus gestolen aan Tiendschuurstraat

Zwolle – In de periode tussen 23 juni 20.30 uur en 24 juni 13.30 uur werd vanaf een parkeerplaats aan de Tiendschuurstraat (achterzijde Wagenschuurstraat) een personenbus gestolen. De bus was ingericht voor invalidenvervoer.

Het gaat om een zwarte VW-bus met het kenteken 9-VFK-12. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien dat tot de oplossing van deze zaak kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via M (Meld Misdaad Anoniem), 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. 3 weken terug ook al een invalidenbus gestolen in Stadshagen.
  Volgens mij moet je ziek zijn om zo’n ding te stelen van een mindervalide ! >:(>:(


  Maak melding

 2. Laatst ook een invalidebus in Ittersummerbroek gestolen. Ik denk dat die busjes een boel waard zijn op de zwarte markt in Oost-Europa.


  Maak melding

 3. Wat hier gebeurt is misdadig.
  Mensen zijn hierdoor dubbel gehandicapt.
  Het betreffende kindje kan hierdoor niet het huis verlaten.


  Maak melding

 4. het pieterbaan centum is nog te weinig straf, zet deze mensen in een rolstoel met één arm op de rug vastgebonden en onder de andere arm een plank en dan midden in het bos achterlaten, en pas 2 dagen later kijken hoe het gaat, zijn ze nou helemaal van de pot gerukt om dit soort vervoersmiddelen te jatten


  Maak melding

 5. Beetje overdreven dat kind nu nergens heen kan, er bestaat ook zoiets als WMO vervoer waar kind en 1 persoon extra voor 1 of 2 euro kunnen reizen binnen Zwolle en indien buiten Zwolle kunnen ze met Valyss mee.


  Maak melding

 6. Een kunstenaar zal indien de gouden tip bij de politie binnen komt om de dader’s op te pakken een schilderij ter waarde van ?? 550,– beschikbaar stellen.
  Hij hoopt op deze manier dat de dader snel zal worden opgepakt. In overleg met justitie zal een en ander worden geregeld.  Maak melding

Reageer