Ontdek de leukste plekjes van Zwolle

Zwolle – In de maanden juli en augustus ontdekt u de leukste plekjes van Zwolle, tijdens de historische stadswandeling. Te voet onder verhalende begeleiding van een VVV stadsgids, ontdekt u de bijzondere historische binnenstad van Zwolle. Tijdens de wandeling van ongeveer twee uur loopt u door de leuke straatjes, verstopte binnentuinen en diverse gebouwen en monumenten. 

De ‘Tour de Hanze’ brengt u bij plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven. De wandeltour voert u onder andere langs de Onze Lieve Vrouwe Basiliek met Peperbustoren en de enige nog overgebleven stadspoort van Zwolle, de ruim 600 jaar oude Sassenpoort. De ervaren stadsgids vertelt u onderweg over de Hanze, talloze gevels en bijzondere bouwstijlen. Tevens brengt u een bezoek aan de Hanzewinkel in het centrum van de stad.

Op de dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in juli en augustus kunt u deelnemen aan de wandeling, in de periode vanaf 17 juli t/m 18 augustus. De wandeling start om 14.00 uur. Voor slechts € 6,00 per persoon loopt u de wandeling, inclusief entree monumenten en VVV stadsgids. Geef u nu op voor een wandeling bij de VVV Zwolle, Grote Markt 20, tel. (038) 4216198. Reserveren is verplicht. Kijk voor meer inspirerende groepsuitjes op de website www.overijsseltrips.nl.

Artikel delen:

Reageer