New Wind Orchestra zoekt jong talent

Zwolle – In samenwerking met ME Productions en Glimlach Producties organiseert Kunst & Cultuur Overijssel het tijdelijke Overijsselse harmonieorkest New Wind Orchestra. De muziek die speciaal voor dit projectorkest wordt gearrangeerd bestaat uit nummers van Erwin Nyhoff en Esther Groenenberg. Voor dit orkest worden speciaal geselecteerde jonge talenten afkomstig uit HAFABRA of van muziekscholen gezocht.

HAFABRA staat voor harmonie-, fanfare- en brass. Doel van het orkest is om HAFABRA’s in Overijssel te helpen met verjonging. De muziek die geschreven wordt voor het New Wind Orchestra komt voor de deelnemende HAFABRA’s beschikbaar. Jongeren tot 26 jaar die in een harmonie-, fanfareorkest en/of brassband uit Overijssel spelen kunnen auditie tot 1 september 2012 doen via de website www.newwindorchestra.nl . Ook de deelnamevoorwaarden en overige informatie staan op deze site vermeld.

Concerten

Samen met Erwin Nyhoff en Esther Groenenberg geeft het New Wind Orchestra drie concerten in Overijssel op 7, 8 en 9 december 2012. Locatie en tijden worden later bekend gemaakt.

Artikel delen:

Reageer