Eerste open dag circussgroep TwoB

Zwolle – Op zaterdag 7 juli van 12.00 tot 15.00 uur houdt trainingsgroep TwoB haar eerste open dag in de sporthal aan de Beulakerwiede 2 in Zwolle. TwoB is, als onderdeel van artiestenbureau Demiori, in september 2011 opgericht door Nikki Sneep-Snijders en Eljoh Sneep en direct begonnen met twee groepen. Om meer leden te trekken en tegemoet te komen aan de vraag is ervoor gekozen een derde groep te beginnen. Deze groep zal, in tegenstelling tot de andere twee groepen, trainen in de middaguren van 16.00 tot 18.00 uur.

twob_3.jpg

Binnen TwoB krijgt jong en oud de mogelijkheid om lichaamsvaardigheden te ontwikkelen die men zelf interessant vindt. Eljoh : ‘Het lichaam is het mooiste apparaat dat je ooit gaat hebben, dus je kan het maar beter zo goed mogelijk leren gebruiken. Door onze brede basis kunnen we door de traditionele grenzen van verschillende disciplines heen breken.’ Lichaamsbeheersing is de basis binnen TwoB en hier wordt naartoe gewerkt door onder andere gebruik te maken van invloeden uit circus, turnen, rhonrad, free running, acrogym en theatersport. Op de open dag kunnen mensen kennismaken met TwoB en zich inschrijven voor de training. Er worden demonstraties gegeven en mensen kunnen zelf meedoen met lesonderdelen.

twob_2.jpg

De lessen zijn op maandag- en dinsdagavond van half 7 tot half 9 en bij volgende aanmeldingen start ook een groep op de maandag- of dinsdagmiddag van 4 tot 6 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op www.demiori.nl of mailen naar verrasme@demiori.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer