Opa&Oma zamelen nu ook cartridges in

Zwolle – De inzamelingsactie van ‘Opa&Oma in actie’ slaat aan! Inmiddels zijn er al bijna 100 oude mobieltjes ontvangen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de BOSK, de belangenvereniging van mensen met een lichamelijke handicap.

de_bosk.jpg

De BOSK is een professionele organisatie die in 2012 zestig jaar bestaat. De BOSK brengt mensen met een handicap samen, om het maximale uit hun leven te halen, levert kennis en informatie op medisch en praktisch gebied en maakt zich sterk voor de belangen van mensen met een handicap, bij politici, artsen, verzekeraars en hulpverleners. Die BOSK zit dringend verlegen om steun, geld en vrijwilligers. Opa&Oma in actie hebben hun actie inmiddels verder uitgebreid. Een bedrijf uit Assendorp die handelt in cartridges zamelt lege cartridges in voor de actie. Ook die brengen geld op. De opbrengst van onze acties wordt gebruikt om onderlinge contacten te organiseren tussen jonge BOSK-leden zoals themadagen, familiedag en de jongerenvakantie. Dank zij uw cartridges of oude mobiele telefoons komen zij met elkaar aan de praat. 

‘Opa&Oma’ roepen particulieren en bedrijven op om hun oude mobiele telefoons bij hun aan te bieden. zij verzorgen de rest en dragen de opbrengst af aan de BOSK. Info omawil&oparoelof@kpnmail.nl of @opaenomainactie Inleveradres: Philosofenallee 45, 8023 TC Zwolle.

Artikel delen:

Reageer