Extra voorverkoopavond Openluchtbad Zwolle

Zwolle – Om Zwolle nog een extra kans te geven om voor een aantrekkelijk tarief kennis te maken met het gerenoveerde Openluchtbad zal er as. dinsdag 3 juli nog een laatste voorverkoopavond plaatsvinden. De eerste graszoden zijn gelegd. De verf en coating zijn vertraagd door nattigheid. Het Openluchtbad gaat niet eerder open dan 22 juli 2012.

Van 19.00 tot 20.30 uur zal Hotel Lumen haar deuren openen voor deze eenmalige extra ingelaste voorverkoopavond. Toekomstige leden die vanaf medio juli nog een lange zomer willen kennismaken met het openluchtbad krijgen de mogelijkheid om voor €20 per persoon lid van de vereniging te worden. Om lid te worden moet men een goed lijkende en recente pasfoto per lid meenemen, een pinpas omdat alleen digitale betaling kan plaatsvinden en een agenda om het vrijwilligerswerk in te plannen. Voor meer informatie zie de website Openluchtbad Zwolle!

Artikel delen:
Reacties 7
 1. …en een agenda om het vrijwilligers in te plannen. Is en blijft een rare regel… Je betaald en dan ook nog moeten bijdragen aan…


  Maak melding

 2. @Rick je betaald een gedeelte in geld en een gedeelte in natura. Wat is daar vreemd aan? En tsja, dat kun je niet afkopen, de tent moet toch gerunt worden. En als dat allemaal door betaald personeel gebeuren moet, dan wordt een kaartje onbetaalbaar zonder subsidie.


  Maak melding

 3. @Rick, bij steeds meer (voetbal) verenigingen “moet”je vrijwilligerswerk doen. Of je mag het afkopen voor 50 euro. Dus het OL is niet de enige vereniging met “verplicht”vrijwilligerswerk.


  Maak melding

 4. ik vraag me af of dat bad dit jaar nog wel open gaat eerst was het 1/2 juni toen begin juli toen 14 juli en nu al 22 juli, als je pech hebt dat 1/2 augustus slecht weer heeft sluiten de hekken eind augustus alweer waardeloos seizoen


  Maak melding

Reageer