PEC Zwolle met aanwinsten naar Ommen

Zwolle – PEC Zwolle speelt op donderdag 5 juli 2012 haar eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Eredivisie. OVC ’21 uit Ommen is dan de tegenstander.

Het Europees Kampioenschap in Oekraïne en Polen is bijna ten einde, wat vaak betekent dat de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor clubs weer begint. Zo ook voor PEC Zwolle: de selectie van Art Langeler start deze week met de voorbereiding op het Eredivisieseizoen 2012-2013. Zaterdag 30 juni aanstaande om 15.00 uur is de eerste training van het seizoen op het veld van Be Quick ’28. Met de aanwinsten Fred Benson, Joost Broerse, Giovanni Gravenbeek, Sherwin Grot, Ronnie Reniers en Mimoun Eloisghiri kent de selectie een aantal nieuwe gezichten. Daarnaast sluiten vanuit de eigen jeugdopleiding Ibrahim Ikililou, Ricardo Malaihollo, Ricardo Talu en Djeremy Zandvliet aan. Wil jij de nieuwe spelers van PEC Zwolle in actie zien? Kom dan naar de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen.

Op 5 juli wordt er in Ommen om 19.30 uur afgetrapt tegen het elftal van trainer Michael Dikken, dat na het kampioenschap in de vijfde klasse van het zondagamateurvoetbal komend seizoen uitkomt in de vierde klasse. De prijzen van de kaarten in de voorverkoop zijn: vijf euro voor volwassenen en voor jeugd tot en met 14 jaar 2,50 euro. Aan de kassa’s in Ommen zijn de kaarten respectievelijk zes en drie euro. Voorverkoopadressen zijn de PEC Zwolle Fanshop in het stadion, restaurant De Zeven Deugden in Dalfsen en de filialen van Music & More in Ommen en Hardenberg.

Artikel delen:

Reageer