Verhuizing Informatiecentrum Stadshagen

Zwolle – Het Informatiecentrum Stadshagen gaat verhuizen en is daarom vanaf 4 juli tijdelijk gesloten en telefonisch niet bereikbaar. Op woensdag 11 juli opent het informatiecentrum de deuren op het nieuwe adres:

Belvédèrelaan 1
8043 LW Zwolle
Tel. (038) 498 28 16
infostadshagen@zwolle.nl

Openingstijden: woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur of op afspraak. Informatiecentrum Stadshagen

Wilt u meer weten over Stadshagen? Dan bent u bij het Informatiecentrum Stadshagen aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor informatie over onder meer bestemmingsplannen en inrichtingsplannen, (toekomstige) bouwprojecten, aanbod van nieuwbouwwoningen en vrije sector kavels, geplande en bestaande voorzieningen en werkzaamheden aan de infrastructuur. De medewerkers beantwoorden graag uw vragen. Vrijblijvend even rondkijken mag natuurlijk ook.

Het Informatiecentrum bevindt zich in het Cultuurhuis, in het hart van Stadshagen. U komt binnen via de hoofdingang. Daar kunt u met de lift of de trap naar de eerste verdieping, waar het Informatiecentrum is gevestigd.

Maquette
Een grote maquette toont een uitgebreid totaaloverzicht van wat er tot nu toe is gerealiseerd, maar ook waar nog gebouwd gaat worden.

Informatiepanelen
Voor degenen die Zwolle of Stadshagen nog niet of nauwelijks kennen, geven wisselende informatiepanelen een indruk van de wijk en van de omgeving.

Leestafel
In het Informatiecentrum kunt u plaats nemen aan de leestafel, om bijvoorbeeld met een kop koffie onder handbereik bestemmingsplannen in te zien, kaarten te bekijken of ander materiaal door te nemen. Uiteraard zijn er diverse folders en brochures om mee te nemen, zoals de Stadshagenkrant met achtergrondinformatie over de wijk. Voor de kleinsten is een speelhoekje aanwezig, zodat u in alle rust de informatie kunt bekijken.

Multimedia
Via de mediawand krijgt de bezoeker een beeld van de dynamiek van de wijk. Via filmpjes wordt je als het ware meegezogen in het dagelijkse leven van de wijkbewoners. Ook een interactieve presentatie over de laatste ontwikkelingen van de hoofdinfrastructuur behoort tot de mogelijkheden van deze mediawand.

Bij het Informatiecentrum kunt u op afspraak rondleidingen door de wijk maken. Er zijn diverse mogelijkheden, waaronder excursies op maat volgens uw specifieke wensen. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Algemene presentatie over de wijk.
  • Meer specifieke presentatie over de wijk door bijv. een projectmanager.
  • Fiets- of wandeltocht door de wijk.
  • Bezichtiging bouwproject in de wijk.

Verder kunnen wij de lunch (o.a. in het Dienstencentrum Werkeren) en rondleidingen door het Zonnehuis of het Gezondheidshuis voor u regelen. Aan de excursies (genoemd onder 1 t/m 4) zijn geen kosten verbonden. Een aanvraag voor een excursie dient ten minste 6 weken voor de gewenste datum binnen te zijn.

Artikel delen:

Reageer