Muzikaal project LAB 1870

Zwolle – Dinsdagavond vond in poppodium Hedon de presentatie plaats van het project LAB 1870. Een muzikaal project tussen jongeren onder de 18 jaar en 70-plussers. Sinds half maart repeteert de band en het popkoor met een repertoire van bewerkte liedjes uit `de oude doos` alsook songs uit het heden. Zo gingen de 70 plussers via dit project plots Coldplay waarderen en de jongeren verdiepten zich voor het eerst in good old Ray Charles.

lab_1870_3.jpg

Tot halverwege mei `zwoegden` aanvankelijk de band en het koor nog apart van elkaar, de laatste weken kwamen de 25 leden van Lab 1870 elke vrijdagmiddag in de oefenruimte van het Meandercollege bijeen. Onder de bezielende leiding van Wouter de Goeij (student conservatorium Artez) werd er gewerkt aan (muzikale) samenwerking tussen twee generaties, maar vooral ook aan plezier. De jongste muzikant van Lab 1870 is 13 jaar oud en de oudste muzikant van dit project is 96 jaar jong! Lab 1870 is een initiatief van Hedon , Driezorg , Artez, Meander college en Glimlach producties.

lab_1870_2.jpg

lab_1870_1.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. iedereen die ik gesproken heb en die heeft meegedaan vond het jammer dat het afgelopen was ,dat betekend dat jong en oud hebben genoten .Hulde aan de organisatie en de bedenkers.


    Maak melding

  2. en dan nog even dit wat is Nelleke Vedelaar een goede wethouder ,maar vooral een prima mens,wat een toespraak recht uit het hart waren er maar velen zo ,prachtig mens


    Maak melding

Reageer