Aantrekkelijke subsidie voor zonnepanelen Hanzezon

Zwolle – Binnenkort gaat er een zonnepanelen actie van start in de gemeenten Kampen, Zwolle en Zwartewaterland. Met deze actie kunnen particulieren gebruik maken van inkoopkorting en de subsidieregeling van de overheid op zonnepanelen, die op 2 juli ingaat.

De initiatiefnemers uit Zwolle hebben al twee succesvolle acties in Zwolle georganiseerd met meer dan 300 deelnemers. Zij willen het bestaande concept opschalen naar de regio. De prijsdalingen van de panelen én het voordeel door gezamenlijk in te kopen zorgen voor scherpe prijzen. Daardoor is de stroom uit een zonne-energiesysteem zelfs goedkoper dan die uit het stopcontact! Iedereen die aan de actie meedoet, profiteert van de inkoopkorting en maakt gebruik van de landelijke subsidie tot maximaal 650 euro. Daarnaast worden er allerlei praktische zaken geregeld. Deelnemers kopen een kwalitatief goed PV-systeem tegen een scherpe prijs. Ook de montage van het systeem is bij de prijs inbegrepen. Wie zijn de initiatiefnemers ?

Vier enthousiaste particulieren uit Zwolle. Ze werken allemaal professioneel op het gebied van duurzaamheid. En hebben veel kennis van PV-systemen in huis.

Informatie-avonden

Binnenkort worden er informatieavonden gehouden, waar een toelichting wordt gegeven over de zonnepanelen en de actie. De bijeenkomsten vinden plaats in het SIO in Zwolle-zuid op 5 juli (zaal open 19:30), en in Kampen en Hasselt, data nog niet bekend. Voor de data van de informatie-avonden en voor meer informatie over de actie, kijk op de site www.hanzezon.nl

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Nee he?! Niet nog meer van die lelijke dingen in het zicht op de daken in Zwolle. Het ziet er allemaal zo verschrikkelijk rommelig uit. Misschien een idee om het lelijkste dak met zonnepanelen van Zwolle te gaan nomineren…


    ⚠️ Meld

Reageer