Kinderen genieten van SurvivalEvent in Stadshagen

Zwolle – SportService Zwolle organiseerde woensdgmiddag, in samenwerking met survivalvereniging Thor, voor het eerst het SurvivalEvent Stadshagen. In het Twistvlietpark in Stadshagen stond deze middag een spannende survivalbaan klaar voor de jeugd van 8 – 16 jaar uit de Zwolse wijk. Ondanks dat het niet heel druk was in het wijkpark genoten de aanwezige kinderen zichtbaar! 

survival_twistvliet_1.jpg

De afgelopen weken hebben de kinderen in Stadshagen kennis kunnen maken met deze minder bekende tak van sport. Ruim 300 kinderen kregen tijdens de gymlessen op school survivaltraining, waarna ze vervolgens nog eens vier lessen konden volgen in de wijk en bij survivalvereniging Thor. Ter afsluiting van dit blok kregen de kinderen de kans om hun survivalskills te meten op een echte survivalbaan. De kinderen moesten zich verplaatsen over verschillende hindernissen, over het water en zelfs een stukje kanovaren om de finish te kunnen bereiken.

 survival_twist_11.jpg

survival_twist_4.jpg

survival_twist_13.jpg 

Via Lees verder meer foto’s…

survival_twist_3.jpg

survival_twist_6.jpg

survival_twist_7.jpg

survival_twist_8.jpg

survival_twist_9.jpg

survival_twist_10.jpg

survival_twist_12.jpg

survival_twist_14.jpg

survival_twistvliet_2.jpg

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Hoeveel kinderen wonen daar? 10.000? Dan is de bijna 100 een fractie. Meer en beter reclame maken dus, want het ziet er leuk uit!


    Maak melding

  2. Ik heb meegedaan en ik vond het leukst het pijl en boogschieten omdat ik dit nog bijna nooit heb gedaan.
    Tobias, 7 jaar 😉


    Maak melding

Reageer