Hedon voegt last-minute Sabotage XL toe aan agenda

Zwolle – En toen ontstond er opeens een lege datum in de agenda van zowel Hedon als Sabotage. Op een zaterdag (7 juli a.s.) nog wel en dat kan Hedon niet over het hart verkrijgen. Wat doe je dan? Dan pak je het extra groots aan en zie hier, Sabotage XL is geboren! Om 20.30 uur gaan de deuren open en kan je genieten van een superdansbaar optreden van Vive La Fete. ‘ Leve het Feest’ vrij vertaald dus dat zit wel snor.

Experimentele electronica held Eskmo was al onderweg naar Zwolle en als we hem dan een podium kunnen bieden doet popodium Hedon dat meer dan graag. De DJ’s van Sabotage hoeven we niet meer te introduceren toch? HNK, Pauluz en $imon kennen het klappen van de zweep en veranderen tijdens elke Sabotage editie Hedon in een kolkende massa met behulp van zorgvuldig geselecteerde Hiphop, Dubstep, Indie, Electro en Alternative. Een ticket kost in de voorverkoop slechts € 5,00 dus ronsel snel je gezelschap, want dit is wat wij clichématig een buitenkansje noemen…


VIVE LA FETE
Het Belgische Vive la Fetestaat al jaren garant voor een grote vette electropoprockclash. Enorm dansbaar en dat met invloeden uit de new wave periode en franse chansons. Het nieuwe album van de band komt binnenkort uit; Produit de Belgique. De nummers op deze plaat zijn door alle leden geschreven en dat zorgt voor een typerend live geluid.

ESKMO
Brendan Angelides beter bekend als Eskmo, is een elektronische muziek producent. Zijn laatste EP: We Got More / Moving Glowstream was weer een daverend succes. De man uit San Fransisco exceleert in multi-genre composities waardoor zijn muziek keer op keer vernieuwend is en toch zo herkenbaar. Vaandeldragen van het ingetogen losgaan is hij zeker te noemen.

SABOTAGE
Stuk gaan, dat doe je op het meest besproken feest van Zwolle: SABOTAGE! Hiphop, Dubstep, Indie, Electro, Alternative; tijdens dit eclectische feest komt alles voorbij. HNK (Henk Kanning – KinkFM), Pauluz (Plato,Blizzurd) en $imon zorgen ervoor dat jij de volgende ochtend spierpijn hebt van het dansen.Maar SABOTAGE betekent meer dan alleen uit je plaat gaan! Iedere editie brengt weer iets speciaals met zich mee en vroege vogels worden steevast beloond met gratis entree (voor 0:00 binnen!) Met HNK, Pauluz en $imon aan het roer sta je gegarandeerd te zweten tot diep in de nacht.

SABOTAGE XL
Line up: VIVE LA FETE / ESKMO / PAULUZ / HNK / $IMON

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag, 7 juli
Open : 20:30 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 5,00 (vvk) – € 7,50 (deur)

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer