Lastige mannen aangehouden

Vrijdagmorgen 25 mei omstreeks 00.15 uur werd gemeld dat twee mannen overlast veroorzaakten bij een horecabedrijf in de Voorstraat. Na diverse vorderingen wilde een van de mannen, 30 jaar uit Zwolle, zich niet verwijderen. Hij voldeed dus niet voldeed aan bevel of vordering en werd aangehouden. Hij werd ingesloten.

Vrijdagmorgen 25 mei omstreeks 00:50 uur kwam er een melding dat een  man  mensen in de Voorstraat lastig viel. Op de camerabeelden in het hoofdbureau was te zien dat de man inderdaad mensen lastig viel. Het was ook duidelijk te zien dat men niet gediend was van het gedrag van de man. Even later was kwam er een melding dat de man weer lastig was en nu ook bier gooide naar een portier van een horecabedrijf. De man werd op straat aangesproken. Hij was onder invloed van alcohol. De verdachte werd aangehouden voor openbare dronkenschap en het niet kunnen tonen van zijn identiteitsbewijs. Tevens wordt proces-verbaal opgemaakt voor urineren op de openbare weg. Hij werd ingesloten.

Op vrijdagmorgen 25 mei omstreeks 02:00 uur kwam er een melding dat er werd gevochten werd bij een horecabedrijf in de Voorstraat. De lastige klant was inmiddels aangehouden door personeel van het horecabedrijf. De man had de portiers met de dood bedreigd. Ook had hij één van de portiers geslagen. De man, 23 jaar uit Zwolle, werd aangehouden en voor onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer