Zomerfeest in Holtenbroek

Zwolle – Voor de kinderen is er op zaterdag 7 juli vanaf 14.00 uur Zomerfeest in Holtenbroek. Ook is er het bekende en geliefde Zomercaroussel. Speeltuin De Regenboog is open en voor de jongeren van 10-15 jaar is er een 4 vs 4 voetbaltoernooi. Op het podium treden verschillende artiesten op, nl: The Streetband, F2F Crew, Nagaru, Diferentes, DJ Sam Louis met buikdanseres Sheila en Elvis. Muzikaal wordt het ondersteund door DJ The Nitefox.

Om 15.00 uur is er een Benefietveiling o.l.v. Ratelende Rudi en Vrouw Vlodder om Holtenbroekse kinderen een onvergetelijk dagje uit te bezorgen. Er komt een zweefmolen, een BaseJump (Je kunt vallen als een echte stuntman van 5 m. hoog en gewoon wegwandelen) en kratstapelen. Travers zorgt voor een kraam met drinken en versnaperingen. Er zijn picknicktafels waar je even lekker kunt zitten om naar de verrichtingen op het podium te kijken of om even uit te rusten en gezellig met andere wijkbewoners te kletsen. Om 18.00 uur gaan de barbecues aan voor een echte Amerikaanse Buurtbarbeque. Hiervoor kun je pakketten (ook halal, vegetarisch of voor kinderen) bestellen bij de receptie in het wijkcentrum, maar je kan ook je eigen lekkere dingen meenemen voor de barbecue en gezellig aanschuiven (wij hebben bordjes, bestek en brood). Wijkorganisatie Holtenbroek N.U. reserveert barbecues voor Halal vlees. Wil je een leuke dag, zet dan 7 juli in je agenda. Je bent van harte welkom!

Artikel delen:
Reacties 3
  1. “Wijkorganisatie Holtenbroek N.U. reserveert barbecues voor Halal vlees.”

    Reserveren jullie ook een BBQ voor veganisten en een BBQ voor vegetariërs?


    Maak melding

  2. Het wijkfeest vindt plaats rondom en op de groenstrook achter het wijkcentrum Holtenbroek. Goede tip om een BBQ te reserveren voor vegetariërs. Nemen we mee. We hebben wel gedacht aan een vegetarisch BBQ pakket. Barbecueën Veganisten?


    Maak melding

Reageer