Kom naar de eerste training van PEC Zwolle !

Zwolle – De selectie van PEC Zwolle start aanstaande zaterdag officieel het nieuwe seizoen 2012-2013. De kersverse Eredivisionist werkt onder leiding van trainer Art Langeler en assistenten Jaap Stam en René Hake zaterdag om 15.00 uur de eerste training van het seizoen af, welke plaatsvindt op het veld van Be Quick ’28.

Met de aanwinsten Fred Benson, Joost Broerse, Giovanni Gravenbeek, Sherwin Grot, Ronnie Reniers en Mimoun Eloisghiri kent de selectie een aantal nieuwe gezichten. Daarnaast sluiten vanuit de eigen jeugdopleiding Ibrahim Ikililou, Ricardo Malaihollo, Ricardo Talu en Djeremy Zandvliet aan. Donderdag 5 juli 2012 speelt PEC Zwolle haar eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding. OVC ’21 uit Ommen is dan de tegenstander in Ommen. Om 19.30 uur wordt er afgetrapt tegen het elftal van trainer Michael Dikken, dat na het kampioenschap in de vijfde klasse van het zondagamateurvoetbal komend seizoen uitkomt in de vierde klasse.

De prijzen van de kaarten in de voorverkoop zijn: € 5,- voor volwassenen en voor jeugd tot en met 14 jaar € 2,50. Aan de kassa’s in Ommen zijn de kaarten respectievelijk € 6,- en € 3,-. Voorverkoopadressen zijn de PEC Zwolle Fanshop in het stadion, restaurant De Zeven Deugden in Dalfsen en de filialen van Music & More in Ommen en Hardenberg.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer