Spits Wiljan Pluim naar PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft zich voor komend seizoen verzekerd van de diensten van Wiljan Pluim. Dat schrijft Voetbal International vrijdag op haar website.

De 23-jarige aanvaller wordt voor een seizoen gehuurd van Roda JC. De geboren Zwollenaar doorliep de jeugdopleiding van Vitesse, speelde enkele seizoenen in de hoofdmacht om vervolgens voor aanvang van het afgelopen seizoen over te stappen naar Roda. In Kerkrade kon de spits niet rekenen op een basisplaats. Pluim zal maandag in Zwolle gekeurd worden. Als alles goed verloopt is dinsdag de presentatie van de nieuwe spits. Eerder al trok het straks in de Eredivisie terugkerende PEC Zwolle Giovanni Gravenbeek, Ronnie Reniers, Fred Benson en Joost Broerse aan.

Artikel delen:
Reacties 12
  1. Geboren Zwollenaar of niet, misschien moet de doelstelling nu maar bijgesteld gaan worden. "Probeer twee wedstrijden te winnen dit seizoen" Wat een superaankopen >:(

  2. leuke aankoop, gaat wel wat worden! Kan op meerdere posities goed uit de voeten en een geboren Zwollenaar! Inmiddels heeft PEC zich behoorlijk weten te versterken, wordt een mooi seizoen.

  3. Van de spelers die vorig, en het seizoen daarvoor werden gehaald had ook nog nooit iemand gehoord. En die waren toch redelijk succesvol. Wat dat betreft heb ik best vertrouwen in het aankoopbeleid van PEC.

Reageer