Zoekactie naar 79-jarige man bij Anjelierstraat

Zwoll – De politie IJsselland is vrijdagavond op zoek naar de 79-jarige Johannes van der Klei. Er werd een Burgernet actie gestart.

De Apeldoorner is zwervende in Zwolle, zeer verward en rond 21.25 uur voor het laatst gezien bij een pleintje aan de Anjelierstraat, nabij het Azaleapark in Assendorp, in Zwolle. Meneer heeft een baardje en komt zeer verward over. Heeft u deze meneer gezien of weet u waar meneer is, bel dan de politie via 0900-8844.

UPDATE: 23.05 uur werd de Burgernetactie beëindigd. Meneer is nog niet gevonden. Blijf naar hem uitkijken!

Artikel delen:
Reacties 3
  1. rare organisatie dat burgernetwerk actie de eerste vermelding hier en gelijk de beeindiging actie terwijl de persoon nog niet gevonden is .Het is toch de bedoeling dat de persoon gevonden wordt en dan pas de actie beeindigen


    ⚠️ Meld

  2. Dat heeft te maken met het tijdstip van de actie. Voor zover ik begrepen heb wordt een burgernetactie tegenwoordig altijd op de avond afgesloten. Als ik erin betrokken wordt krijg ik een telefoontje bij begin en bij einde van de actie. In het begin was het zo dat er ’s nachts een telefoontje kon volgen dat de actie klaar was, met als gevolg dat de gemiddelde deelnemer zich helemaal het apezuur schrikt.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.