Oud- raadslid Van Hijum zesde op CDA-lijst

Zwolle – Het partijcongres van het CDA heeft Eddy van Hijum (40) uit Laag Zuthem op plaats zes gezet van de kandidatenlijst voor de Tweede-Kamerverkiezingen. In een reactie zegt Van Hijum dankbaar te zijn voor het vertrouwen van zijn partij.

Het Overijsselse Kamerlid wil zich de komende jaren blijven inzetten voor werk en gezin. Ook wil hij intensief contact houden met burgers en ondernemers in de regio. Van Hijum zit sinds september 2003 in de Kamer en is woordvoerder Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ook is hij fractiesecretaris en lid van het fractiebestuur. Daarvoor was hij lid van de gemeenteraad van Zwolle en werkzaam als organisatieadviseur.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ook al stond hij op plaats twee of drie het CDA heeft nog lang niet het vertrouwen terug van de kiezers.Ze schreeuwden voor jaren terug hoog van de toren toen Balkenende premier werd maar er is toen binnen het CDA veel veranderd dat de kiezers aan het denken heeft gezet .


    ⚠️ Meld

  2. De samenwerking met Wilders heeft veel kwaad gedaan. Dat is het probleem voor het CDA!! Mensen vergeten niet zo snel en rekenen het CDA daar nu hard op af.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.