Eerste training PEC Zwolle

Zwolle – Zaterdagmiddag was de laatste laatste training van FC Zwolle, want vanaf zondag 1 juli is het PEC Zwolle. Onder leding van Art Langeler, Jaap Stam en René Hake werd er na de vakanties voor het eerst getraind op het hoofdveld van buurman Be Quick’28. De blauw-witten hebben zin aan het nieuwe seizoen!

eerste_training_pec_zwolle_6.jpg

Bij de eerste training van het Eredivisie seizoen 2012 / 2013 was het druk met supporters, een paar 100 man waren naar het voetbalveld gekomen. Natuurlijk waren de fakkels er weer en was er een gezellige sfeer. De frisse spelers kregen een looptraining, deden wat rondootjes etc. Met de aanwinsten Fred Benson, Joost Broerse, Giovanni Gravenbeek, Sherwin Grot, Ronnie Reniers en Mimoun Eloisghiri kent de selectie een aantal nieuwe gezichten. Daarnaast sloten vanuit de eigen jeugdopleiding Ibrahim Ikililou, Ricardo Malaihollo, Ricardo Talu en Djeremy Zandvliet aan. Nog niet alle spelers waren bij de eerste training aanwezig, zo was aanvoerder Arne Slot nog niet present zaterdag.

eerste_training_pec_zwolle_10.jpg

eerste_training_pec_zwolle_5.jpg

eerste_training_pec_zwolle_2.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

Donderdag 5 juli 2012 speelt PEC Zwolle haar eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding. OVC ’21 uit Ommen is dan de tegenstander in Ommen. Om 19.30 uur wordt er afgetrapt tegen het elftal van trainer Michael Dikken, dat na het kampioenschap in de vijfde klasse van het zondagamateurvoetbal komend seizoen uitkomt in de vierde klasse.

De prijzen van de kaarten in de voorverkoop zijn: € 5,- voor volwassenen en voor jeugd tot en met 14 jaar € 2,50. Aan de kassa’s in Ommen zijn de kaarten respectievelijk € 6,- en € 3,-. Voorverkoopadressen zijn de PEC Zwolle Fanshop in het stadion, restaurant De Zeven Deugden in Dalfsen en de filialen van Music & More in Ommen en Hardenberg.

eerste_training_pec_zwolle_1.jpg

eerste_training_pec_zwolle_3.jpg

eerste_training_pec_zwolle_4.jpg

eerste_training_pec_zwolle_8.jpg

eerste_training_pec_zwolle_9.jpg 

eerste_training_pec_zwolle_7.jpg

eerste_training_pec_zwolle_11.jpg

eerste_training_pec_zwolle_12.jpg

 eerste_training_pec_zwolle_13.jpg

eerste_training_pec_zwolle_14.jpg

eerste_training_pec_zwolle_15.jpg

eerste_training_pec_zwolle_16.jpg

Artikel delen:
Reacties 17
 1. Ik was er even bij en zag dat alles goed was .

  Wat zeker niet goed voelde, is het laatste nieuws over de enorme vergoeding die Zwolle moet overmaken naar Boca Juniors voor Martin Guarino : tussen de 200.000 en 300.000 Euros.
  Die jongen heeft nauwelijks gespeeld voor de club.

  Au, dat doet even lelijk pijn.


  ⚠️ Meld

 2. Ooggetuige was ook tevreden en herkende er weinig met zijn maat. Zal vast nog wel veranderen. Vond het zelf ook weer aangenaam vertoeven bij BQ.


  ⚠️ Meld

 3. Mooi om te zien dat de Far East Ultra’s het gemis van FCZTifosi opvullen zoals ze dat ook al deden tijdens de wedstrijden van de A1 om promotie naar de Eredivisie.

  Keep the good work up lads!

  Ik ben er vast van overtuigd dat het een mooi seizoen wordt! Uitgelezen kans voor stad en regio om te laten zien dat er voldoende draagvalk is hier voor betaald voetbal op Eredivisieniveau.


  ⚠️ Meld

 4. Van de nieuwe ‘aanwinsten’ krijg ik het nog lang niet warm. Er zitten geen mooie namen tussen, en Broerse was bij Excelsior al aan het afbouwen.

  Wat is er met Arne Slot dan, dat hij er niet was.


  ⚠️ Meld

 5. Zwolle is weer de stad van PEC op deze mooie zomerochtend.
  Alle fans met FC-verlatingsangsten zullen vanaf nu weten hoe wij PEC’ers ons jarenlang gevoeld hebben en vooral niet thuisgevoeld hebben bij de FC die niet onze kleuren droeg en met een kinderachtig logo op de borst ronddoolde in de bier league.

  PEC NOAR VEUR’N !


  ⚠️ Meld

 6. En nu maar hopen dat ze zich kunnen handhaven tussen de topclubs inde Eredivisie.Het zal niet makkelijk worden en wens ze daarom heel veel succes.


  ⚠️ Meld

 7. @pieters
  “Handhaven tussen de topclubs”
  Zullen we ons eerst ?berhaupt maar eens handhaven. Handhaven tussen de topclubs is misschien net iets te hoog gegrepen…


  ⚠️ Meld

 8. een zonder hoge muren. net zoals andere stadions eruit zien. het lijkt wel een badkuip en op tv komt het erg grimmig over.


  ⚠️ Meld

 9. @90980, wat kan mij het stadion op tv schelen. Ik wil voetbal zien, En dat zie ik, zittend op de tribune. Mooi van boven en droog. Zit jij ook zo te zeuren naar het Abe Lenstra stadion? Koop maar een tribuneplaats.


  ⚠️ Meld

 10. 90980 is duidelijk geen Zwollenaar of PEC supporter, anders zou hij wel weten van de ontwikkelingen rondom het stadion. Geen aandacht aan besteden dus.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.