Drie gewonden bij aanrijding op A28

Zwolle – Bij een aanrijding op de A28 bij de parkeerplaats De Markte zijn zaterdagmiddag 30 juni drie personen gewond naar een ziekenhuis overgebracht.

Een 84-jarige automobilist uit Meppel die samen met zijn vrouw in de auto zat, verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur en schoot via de vluchtstrook naar links de weg over. Een motorrijder (63) uit Linne die erachter reed, kon ze niet meer ontwijken. De drie zijn gewond overgebracht naar een ziekenhuis. De motor en de auto zijn afgesleept.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Tja, 83 en op een volstrekt rechte baan de macht over het stuur verliezen, dan vraag je je wel af zonder te willen oordelen…

  2. Ja Plantje die leeftijd vraagt soms en veelal toch echt wel om een discussie.Mijn eigen buurman is 80jaar en goed gezond doet ook veel voor mij en is alle dagen in de weer.Maar de goede man heeft zijn auto aan zijn dochter gegeven hij zegt zelf mensen van onze leeftijd horen niet in een auto op de weg .En zeker niet met het hedendaagse verkeer de concentratie wordt minder.Dit zijn woorden van een 80jarige.

  3. Mijn pa en ma zijn gisteren met oma vanuit Limburg naar Zwolle gereden. Hebben ze de hele weg 90-100 gereden. En ik denk dat ze daarmee ook mensen inhalen.

    Ik weet niet waarom je zoiets zou doen, maar ik vind het behoorlijk stom. Mijn pa moet dan ook maar eens gaan nadenken over of hij echt nog wel op de weg hoort. En die is van 1949!

Reageer