Jongens slaan man gebroken kaak

Zwolle – Op de Meppelerstraatweg in Zwolle is een 19-jarige man uit Zwolle in de nacht van zaterdag op zondag 1 juli mishandeld door drie onbekende jongens.

politie_logo_4.jpg

Het slachtoffer fietste samen met twee anderen naar huis toen ze werden achtervolgd door drie jongens. Na een korte woordenwisseling werd het slachtoffer geslagen door twee jongens. Hij liep een gebroken kaak op en werd in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Van de drie daders ontbreekt elk spoor. Het gaat om een lange jongen van ongeveer 18 jaar met een stevig postuur en twee kleinere jongens van rond de 15 tot 17 jaar.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Titel bevat een incorrecte persoonsvorm. Het onderwerp van de zin is ‘groep jongens’ en niet slechts ‘jongens’, waardoor de persoonsvorm in enkelvoud moet worden geschreven.  ⚠️ Meld

 2. uit betrouwbare bron: jongeman heeft zijn kaak niet gebroken; maar hij heeft zijn oogkas op 4 plaatsen gebroken en een klap op zijn oog met een ‘soort van’ boksbeugel, de jongen is inmiddels geopereerd.

  vechtpartij was bij de McDonalds in Noord.


  ⚠️ Meld

 3. Weet niet of dit ze zijn maar ik zag s nachts net voor sluitingstijd 1:45 nog drie jongens op de fiets bij de mac. Beetje aan het schreeuwen over straat met een biertje in de handen. Die lange daarvan reed op zijn fiets naar de bestelpaal in iedergeval dus die moet er wel goed op staan. Die lange gast reed volgensmij op een oma fiets(volgensmij een witte). Kwamen vanaf de ceintuurbaan kant volgensmij vanaf de shell kant.

  nogmaals geen idee of dit ze zijn…maar boksbeugels zijn laf dus misschien heb je er wat aan.


  ⚠️ Meld

 4. @ff anoniem: Ik denk dat het verstandig is zoiets even te melden bij de politie. Die witte oma fiets kan misschien straks net het laatste stukje bewijs zijn wat ze nodig hebben. (Ik noem maar iets!)

  @dennisb: nou, zo onbelangrijk is het niet. In de eerste plaats heeft Jovoorthan gelijk. Daar komt nog bij, dat dit stuk volgens mij geschreven wordt door een persvoorlichter van de politie. Daar komen best wel veel stukken met spel- en taalfouten vandaan. En dat is eigenlijk vreemd voor communicatiespecialisten.

  On topic: een laffe daad! Hopen dat de die gasten pakken. Of nou je kaak of je oogkassen gebroken zijn…


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.