Jongen aangehouden voor spuiten met pepperspray

Zwolle – Een 17-jarige jongeman uit Zwolle is in de nacht van zaterdag op zondag 1 juli aangehouden.

Hij wordt ervan verdacht twee 18-jarige Zwollenaren in de Voorstraat in Zwolle met pepperspray in het gezicht te hebben gespoten. De beide slachtoffers stonden gewoon buiten op straat toen de verdachte in het voorbijgaan de bijtende vloeistof in hun gezicht spoot. Ze kennen de verdachte allebei niet. De verdachte is ingesloten.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

16 gedachten over “Jongen aangehouden voor spuiten met pepperspray”

  1. Pff, zelf de pepperspray laten oppoetsen met een tandenborstel! Sjonge jonge, kunst vind ik het niet hoor. Sommige dingen zijn wel mooi, maar dat geklieder in de binnenstad met die pepperspray!!

    Goed dat ze hem opgepakt hebben!

  2. Inderdaad! Ik pleit ook voor een ID-plicht voor het aanschaffen van pepperspraybussen zodat deze sprayvandalen meteen geregistreerd staan. Net een nieuw project van start gegaan in de binnenstad en meteen is het al weer raak in het weekend, hoop dat ie een flinke boete krijgt en laat het ‘m maar schoonmaken met een tandenborstel ja!

  3. Nou, niet alleen Sjoerd begrijpt het bericht verkeerd zie ik: ook Zuidsk1…
    Het gaat om pepperspray jongens, niet om grafitti…
    maar van mij mogen ze dit heerschap ook het spul in de mond met een tandenborstel laten aanbrengen hoor… geen probleem mee 😀

  4. Van Zuidski1 had ik het wel door; die weet wel beter 😉

    Maar of Sjoerd het echt door had betwijfel ik…

  5. vanaf nu mag het alleen nog gebruikt worden bij de bbq, voor de steak bijvoordeeld, heb je gelijk een pepersteak.:P:P:P

Reacties zijn gesloten.