Zonnig optreden Thomas Orkest in Assendorp

Zwolle – Zondagmiddag gaf het Thomas orkest een gratis optreden in de muziektent op het Assendorperplein. Onder leiding van Patrick Curfs speelde het orkest nummers van bekende Nederlandse artiesten. Met een aangenaam zonnetje erbij werd het een gezellige middag!

thomas_orkest_6.jpg

Met dit concert tilde Thomas tevens een klein tipje van de sluier op van het winterconcert waar momenteel al volop aan gewerkt wordt. Op vrijdag 28 december staat in theater De Spiegel het programma ‘ Thomas meets… Kayak!’ Cindy Oudshoorn, de zangeres van Kayak, kwam op he tAssendorperplein het orkest versterken met, naast enkele prachtige nederlandstalige nummers, een aantal Kayak-nummers. Vanzelfsprekend ontbrak de hit ‘Ruthless Queen’ hierbij niet. Daarnaast waren er bekende Nederlandstalige nummers te horen van onder meer Ramses Shaffy en Liesbeth List, Bløf, Willeke Alberti, René Froger en André Hazes. Deze werden vertolkt door de Zwolse zanger Jilles Zuiderbaan.

thomas_orkest_2.jpg

thomas_orkest_5.jpg

thomas_orkest_3.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

thomas_orkest_1.jpg

thomas_orkest_4.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. We hebben ervan genoten, wat een geweldig concert was dit.
    Als fans van Kayak wisten we al dat Cindy geweldig kan zingen, maar door Jilles en het orkest zijn we aangenaam verrast!
    We kijken uit naar 28 december, en zullen er zeker bij zijn!    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.