Eindfeest Dans en Creatief Centrum Zwolle

Zwolle – Afgelopen zondag was het dan zo ver, het eerste eindfeest van Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle vond plaats! De Stichting heeft nu precies 1 volledig schooljaar dans- en andere creatieve lessen aangeboden aan de inwoners van Zwolle en omgeving en dat is goed aangeslagen.

dscf3871-1.jpg

Maar liefst 130 leden wisten Dans & Creatief al te vinden en dat was wel reden voor een feestje! Op de vaste lokatie van Dans & Creatief aan de Harm Smeengekade werd het feest gehouden. Een afgeladen zaal was het resultaat, want tijdens het eindfeest lieten de leerlingen van Dans & Creatief het gene wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd en gemaakt zien. Diverse dansgroepen traden op; van hiphop tot kleuterdans en van kidsswing tot breakdance, maar ook theater en beeldende kunst mocht zeker niet ontbreken. Ook waren er tijdens het eindfeest drie workshops te volgen. Bij de workshop theater werd het spel ‘Hints’ uitgevoerd, bij de dansworkshop werd er een vrolijke fundans uitgelegd en bij de workshop kunst mocht er zelfs op de muur worden geschilderd!

De organisatie kijkt terug op een fantastische dag, een erg mooie afsluiting van een geweldig eerste jaar. De organisatie kijkt nu al weer uit naar zondag 9 september, wanneer de open dag plaatsvindt en het nieuwe seizoen van start gaat.

Voor iedereen die niet kan wachten tot de open dag, meer informatie over Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle is te vinden op: www.danscreatief.nl. Mailen kan ook: info@danscreatief.nl of bel naar: 06  13 88 64 92.

Artikel delen: