Gewijzigde openingstijden WMO-loket Zwolle

Zwolle – De openingstijden van het Informatiecentrum en het WMO-loket in het stadskantoor veranderen. Vanaf 1 augustus 2012 is het Informatiecentrum/ WMO-loket tijdens de ochtenduren geopend, in plaats van de hele dag. Het concentreren van de aanloop in de ochtend is efficiënter. 

De keuze om ’s ochtends open te zijn, sluit aan bij de huidige bezoekcijfers. Die laten zien dat het Informatiecentrum en WMO-loket voornamelijk in de ochtenduren bezocht worden. Per 1 augustus 2012 zijn de openingstijden van het gemeentelijk Informatiecentrum en het WMO-loket: Maandag t/m vrijdag 9.00 – 12.00 uur.


Informatiecentrum
Het informatiecentrum van de gemeente Zwolle is gevestigd in de hal van het Stadskantoor. Hier kunnen bewoners terecht met allerhande vragen die te maken hebben met de gemeente. Bijvoorbeeld vragen over plannen en beleid van de gemeente en stedelijke ontwikkelingen.

WMO-loket
Ook het WMO-loket is hier gevestigd. Dit is de plek waar bewoners informatie, advies, folders en aanvraagformulieren kunnen krijgen over diverse regelingen en voorzieningen op het gebied van wonen, vervoer, hulpmiddelen en hulp bij het huishouden voor ouderen en mensen met een beperking.InformatieVeel informatie is ook op de gemeentelijke website te vinden: www.zwolle.nl

Vragen kan men ook telefonisch of per e-mail stellen.Telefoon 14038E-mail postbus@zwolle.nl

Artikel delen: