Samenwerking ROVA, WEZO groen en Uitvoering Zwolle

Zwolle – Deze maandag is het zover: ROVA, WEZO groen en de Uitvoering van de gemeente Zwolle gaan samen verder. De medewerkers die dit werk vanuit de gemeente of WEZO uitvoerden zullen vanaf vandaag werken voor ROVA. Zo zorgen zij er samen voor dat Zwolle schoon, heel en veilig is.

 

bor_zwolle.jpg

 

Om dit bijzondere feit te markeren en om kennis met elkaar te maken, was er maandagochtend voor het begin van de werkdag een gezamenlijke bijeenkomst in de IJsselhallen. De circa 450 medewerkers werden hier welkom geheten door ROVA-directeur Hans Groenhuis.  In zijn toespraak benadrukte hij dat de krachtenbundeling een geweldige stap voorwaarts is. Groenhuis: “Met de gezamenlijke expertise op het gebied van afvalinzameling, duurzame energie en het beheer van de openbare ruimte worden we nog sterker in ons werk.  Dit moet ook want, want we willen onze opdrachtgevers tevreden houden en zijn mogen rekenen op de beste kwaliteit.”  Hij riep vervolgens iedereen op om er met elkaar de schouders eronder te zetten en samen verder te gaan onder één pet. De komende periode worden de drie organisaties verder ineen geschoven, zodat er straks één sterke organisatie staat voor het gehele beheer van de openbare ruimte.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Nou dat is een grote ploeg schoonmakers en als ze dan ook in de wijken daadwerkelijk de boel schoonhouden mogen ze van mij blijven.ik loop dagelijks rond bij het warepark en het dierentuintje van de kievitsbloem maar daar ligt het altijd vol met blikjes.Veelal worden die blikjes en versnaperingzakjes daar door de leerlingen van de Jenaplanschool van zich afgegooid.Heb daar vaak de mannen van de WEZO met hun wagentje gezien maar die staan meer te kletsen als dat ze opruimen


  ⚠️ Meld

 2. Op de werkvloer heet dat kletsen,
  bij het middenkader werkoverleg,
  en bij de managers netwerken.
  Bij pensionado’s noemen we het beestje bij zijn naam: het onderhouden van de sociale contacten.;)


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.