Mike Koenders naar PEC Zwolle

Zwolle –  PEC Zwolle heeft zich versterkt met Mike Koenders. De verdediger kwam het afgelopen seizoen uit voor FC Emmen. Koenders is een 20-jarige Duitse verdediger en tekent in Zwolle een contract voor twee seizoenen.

Bij het Duitse Borussia Neuenhaus speelde Koenders zich in de kijker van FC Emmen, waarop hij besloot de overstap naar Nederland te maken. Vanwege de samenwerking van FC Emmen met sc Heerenveen kwam Koenders in 2009 in de jeugdopleiding van de Friezen terecht. Koenders debuteerde het afgelopen seizoen in het betaalde voetbal bij FC Emmen. Bij de Emmenaren kwam de verdediger 25 wedstrijden in actie onder de huidige assistent-trainer van PEC Zwolle, René Hake.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Spelers van clubs die onderaan de 1e divisie bungelden of clubs uit 2e klasse lijken mij toch echt geen versterkingen voor Zwolle.

  2. zwolleinthuus en zwolluh lijken wel erg veel verstand van voetbal te hebben, gezien hun steeds wederkerende reakties op het aantrekken van spelers bij P.E.C. Zwolle. Vooral de argumentatie van is steeds ijzersterk.

  3. Hij is voor de breedte gehaald. Is de stand in van Bart van Hintum. Maar dit is weer ongelukkig van Zwolle! Er moeten nog wel 1 of 2 goede spelers naar Zwolle komen want anders kunnen ze de terugreis naar de Jupiler league alvast gaan boeken.

  4. die Hake wil toch wel iets goeds meenemen ,hij is niet gek,die vooroordelen slaan nergens op.Hij is pas 20 jaar en men zal wel wat in hem zien.Hoop wel dat er nog een echte versterking komt of twee.

Reageer