Dokters van Isala voetballen voor PEC Zwolle United

Zwolle – Op zaterdag 7 juli aanstaande voetballen dokters van Isala voor PEC Zwolle United in het PEC Zwolle stadion. Samen met Stichting Vrienden van Isala steunt Isala hiermee het goede doel zoals het Ronald McDonald Huis Zwolle. Voetballiefhebbers kunnen om 14.30 uur een balletje mee trappen tijdens de clinic Penalty Schieten verzorgt door PEC Zwolle speler Bram van Polen. Na de clinic kunnen bezoekers genieten van de wedstrijden op de gloednieuwe grasmat in het PEC Zwolle stadion. Voor 5 euro (kinderen tot 12 jaar gratis) dragen zij bij aan het goede doel.
Het Benefiet Voetbal Toernooi is een initiatief van de Isala klinieken. In samenwerking met PEC Zwolle en Stichting Vrienden van Isala wordt gevoetbald voor het goede doel PEC Zwolle United. PEC Zwolle United is een organisatie die Zwolse goede doelen ondersteunt waarbij de positieve effecten van sport op de samenleving worden gestimuleerd. Zij richt zich met veel aandacht en zorg op mensen die het hard nodig hebben. De Vrienden van Isala zet zich met hart en ziel in om extra voorzieningen te kunnen financieren die bijdragen aan het welzijn van Isala patiënten. Door deze nauwe samenwerking en de inzet van deelnemers en bezoekers wordt zaterdag 7 juli in het PEC Zwolle stadion een dag vol sportplezier voor jong en oud.

Programma
14:00 uur Aanvang wedstrijden
14:30 uur Clinic Penalty Schieten verzorgt door PEC Zwolle speler Bram van Polen
15:00 uur Vervolg wedstrijden
17:00 uur Halve finale
17:30 uur Finale
18:00 uur Prijsuitreiking
De dag is toegankelijk voor iedereen. Via de hoofdingang van het PEC Zwolle Stadion voor een toegangsprijs van 5 euro (kinderen tot 12 jaar gratis) zijn bezoekers van harte welkom.

Meer informatie op www.vriendenvanisala.nl

Artikel delen: