VV Berkum start bekertoernooi tegen Achilles ’12

Zwolle – Het eerste elftal van VV Berkum begint op zaterdag 18 augustus met de strijd om de Districtsbeker Oost. Dat wordt een thuisduel en wel tegen Achillles ’12 uit Hengelo, dat uitkomt in de 1e klasse van het zondagvoetbal.

Op dinsdag 21 augustus volgt voor het eerste elftal een uitwedstrijd tegen zaterdag-eersteklasser DOS Kampen en op zaterdag 25 augustus speelt Berkum uit tegen zondag-hoofdklasser Rohda Raalte. Ook voor het tweede elftal van Berkum is de indeling en het speelschema van de strijd om de Districtsbeker bekend.

Het complete programma van de strijd om de Districtsbeker Oost in Poule 48 voor hoofd- en eersteklassers ziet er als volgt uit:

18-08 Rohda Raalte – DOS Kampen
18-08 Berkum – Achilles ’12
21-08 Achilles ’12 – Rohda Raalte
21-08 DOS Kampen – Berkum
25-08 Rohda Raalte – Berkum
25-08 Achilles ’12 – DOS Kampen

De nummers één en twee in de eindrangschikking van deze poule plaatsen zich voor de knock-outfase van het districtsbekertoernooi. Vanaf die fase nemen ook de 32 topklassers deel.

Het tweede elftal van Berkum begint de duels om de Districtsbeker op dinsdag 14 augustus met een uitwedstrijd tegen Dalfsen 1. Op 21 augustus volgt een thuiswedstrijd tegen Hattem 1 en op 25 augustus speelt het tweede thuis een bekerduel tegen het eerste elftal van V en L.

Voor al deze wedstrijden geldt dat de aanvangstijden in overleg met de tegenstander kunnen worden vastgesteld. Op de Berkum-site zal te zijner tijd bekend worden gemaakt hoe laat de bekerwedstrijden zullen beginnen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.