Opknapbeurt flats Minervalaan

Zwolle – SWZ heeft de zeven flats aan de Minervalaan een grote opknapbeurt gegeven. In totaal gaat het om 196 woningen. De werkzaamheden zijn in twee fasen uitgevoerd. Het eerste gedeelte vond plaats in 2009/2010. De bewoners hebben toen een nieuwe keuken gekregen en er is centrale verwarming in de woning aangelegd.

minervalaan_nieuwe_gevels.jpg
Eigen foto

De tweede fase heeft het afgelopen 2 jaar plaatsgevonden. Er is een nieuwe badkamer en toilet aangebracht, de balkons zijn gecoat en de portieken zijn opgeknapt. Daarnaast is het energielabel naar B opgetrokken doordat er allerlei maatregelen zijn aangebracht aan gevel en dak. In de gevel zitten nieuwe kozijnen, ramen en deuren. De bewoners kunnen vandaag (woensdag 4 juli) tussen 17.00 en 19.00 uur op het veld bij één van de vernieuwde flats onder het genot van een hapje en drankje een leuke attentie ophalen. Dit wordt hen door SWZ en Salverda aangeboden voor de overlast die met dit soort werkzaamheden gepaard gaan.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Helaas zitten wij in de allerlaatste flat. Vanaf vandaag worden de kozijnen nog vervangen en dan is komende week hopelijk alles gereed.

    Afzien, maar het wordt er allemaal een stuk beter op. 🙂

Reageer