Student start actie voor gestolen rolstoelbus

Zwolle – Twee weken geleden is de rolstoelbus van de familie Leusink-Langen uit Zwolle gestolen. De bus was het enige vervoermiddel voor het ernstig gehandicapte meisje Isla uit het gezin. Door de diefstal heeft de familie haar vrijheid verloren. Robin Visser is een actie gestart om er voor te zorgen dat de familie snel in staat is om een nieuwe bus te kopen.

Ondanks dat de bus goed verzekerd was, wordt door de verzekering niet voldoende uitgekeerd voor een nieuwe bus. Dat is vervelend voor de familie die jarenlang krom heeft gelegen om de bus aan te kunnen schaffen. ”Het is voor ons op korte termijn onmogelijk om een nieuwe bus te kopen. Het gat is nog ruim € 20.000. Wij zijn zielsgelukkig met jongens zoals Robin,” aldus Arjan Leusink, de vader van het gezin. Doneren is mogelijk door te surfen naar www.rolstoelbusisla.snelledonatie.nl.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. almaal heel triest natuurlijk en top zo’n actie maar moet t een nieuwe bus zijn dan? als je al geld van de verzekering krijgt en dr moet ook nog 20.000 euro bij? ik weet dat de aanpassingen duur zijn maar vind dat wel beetje teveel gevraagd… misschien heb ik t wel verkeerd hoor?!

Reageer