PEC Zwolle bedankt sfeergroep FCZ Tifosi

Zwolle – De afgelopen tien jaar heeft stichting FCZ Tifosi zich ingezet voor het bevorderen van de positieve sfeer in het stadion van PEC Zwolle. Deze jarenlange steun en inzet voor de club resulteerden in fantastische sfeeracties, zoals het vuurwerk vooraf en na afloop van de wedstrijden en het megadoek op de Fred Patrick tribune voorafgaand aan de kampioenswedstrijd.

13-04-2012_fc_zwolle_kampioen__sfeerfotos__03.jpg

Na een uitvoerige evaluatie is FCZ Tifosi tot de conclusie gekomen dat zij haar activiteiten als stichting niet langer richt op de sfeeracties rond PEC Zwolle, maar deze gaat toespitsen op een breder sociaal-maatschappelijk vlak. Amateurverenigingen binnen de regio Zwolle maakten al langer gebruik van de kennis en sfeermaterialen, maar FCZ Tifosi gaat zich tevens richten op andere (sport)evenementen zowel binnen als buiten de regio.

PEC Zwolle bedankt FCZ Tifosi voor hun jarenlange steun, inzet en schitterende sfeeracties en wenst ze heel veel succes toe met de organisatie van de nieuwe activiteiten! PEC Zwolle gaat de komende tijd op zoek naar een nieuwe invulling voor de bevordering van de positieve sfeer in het stadion.

Artikel delen: