PEC Zwolle bekert uit bij Roda JC

Zwolle – PEC Zwolle heeft donderdag zwaar geloot voor de tweede ronde van de KNVB-beker. De promovendus moet het opnemen tegen Roda JC. Een uitwedstrijd naar Kerkrade.

De clubs uit het betaald voetbal stromen in de tweede ronde in. De speeldata zijn 25, 26 of 27 september 2012. Zwolle speelt de eerste wedstrijd van het Eredivisie seizoen 2012 – 2013 ook al uit bij Roda JC. Het wordt in Kerkrade op korte termijn dus een dubbele confrontatie tussen de beide Eredivisie teams.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. hoezo zwaar ze wouden toch naar de eredivisie nou als roda dan al zwaar is kunnen ze beter gelijk maar weer degraderen.8)


  ⚠️ Meld

 2. De laatste keer Roda uit voor de beker was nog op kaalheide. Verlenging en penalties en pas om 0.00 uur weg uit Kerkrade met de bus.  ⚠️ Meld

 3. beker is alleen maar extra belasting in de competitie. Doel is handhaving. Leuk als we verder komen, maar ben er niet rouwig om als we er de eerste ronde uitvliegen…


  ⚠️ Meld

 4. Ik kan me nog een bekerwedstrijd tegen Roda JC thuis herinneren waarin we er met boter en suiker in gingen. 0-5 of iets dergelijks.


  ⚠️ Meld

 5. @PEC is back,
  En na het laatste fluitsignaal stoof iedereen van de tribunes om maar zo snel mogelijk naar huis te kunnen, zo allemachtig koud was het toen.


  ⚠️ Meld

 6. Maar goed, dat was allemaal toen. Behaalde resultaten in het verleden geven geen garanties voor de toekomst…..


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.