Het weer: buiige regen

Zwolle – Vrijdag is er veel bewolking en trekt een gebied met buiige regen en onweer van zuid naar noord over het land. Af en toe zal de zon zich laten zien. ’s Middags zal Noord Nederland met nattigheid te maken krijgen. Later volgen er dan weer opklaringen. Het wordt tussen de 22 en 24 graden.

05-07-2012_weerfoto__nieuwstraat.jpg
Nieuwstraat

Zaterdag is vooral in de ochtenduren ruimte voor de zon. Later ontstaan er veel stapelwolken en zullen er ook enkele buien zijn. In het binnenland is kans op een enkele onweersbui. Het wordt 20 tot 22 graden. Zondag is het wisselvallig met regelmatig regen. Er staat niet veel wind en op veel plaatsen wordt het een graad minder warm dan op zaterdag. Na het weekend krijgen we te maken met een actief depressiegebied. Het blijft wisselvallig met dagelijks kans op een bui en temperaturen die iets te laag zijn voor de tijd van het jaar. Het wordt dan maximaal 20 graden.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Juweeltje!

    Zat de Nieuwstraat ook niet in de geweldige film over het leven van Johnny Jordaan opgenomen in ZWOLLE? Spak de regisseur Kees Prins nog uren (na afloop) in het Hopmanshuis. Tot zijn vrouw ongeduldig werd en binnen kwam melden dat ze eigenlijk wel wilde vertrekken met hun camperT.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.