Veel belangstelling voor Local Charity

Zwolle – Het eerste initiatief van Local Charity, de organisatie die zich vanaf juli dit jaar gaat richten op lokale (goede) doelen in Zwolle op stads- en wijkniveau, de benefietveiling ten bate van kinderen in Holtenbroek die niet op vakantie kunnen, stevent af op een succes! Ruim 15 ondernemers uit Winkelcentrum Holtenbroek ondersteunen het initiatief en doen een bijdrage, dit zowel financieel als door middel van het ter beschikking stellen van waardebonnen en goederen voor de veiling.

Ook de wijkbewoners zelf hebben voldoende spullen ingebracht. Tot slot zal de Stichting Vrienden van de Herberg die dag zelf nog voor een verassende bijdrage zorgen. Al met al krijgt de filosofie waar Local Charity voor staat gestalte, voor de eerste keer op zaterdag 7 juli tijdens het Zomerfeest in Holtenbroek. Naast de benefietveiling organiseert Local Charity in samenwerking met Stichting Wijkorganisatie Holtenbroek NU een Amerikaanse Buurtbarbeque, dit inclusief halal barbeque. De voorbereidingen voor het Zomerfeest vinden al plaats vanaf mei dit jaar, maar een mooi gegeven is dat de uit Assendorp naar Holtenbroek verhuisde Ulu Camii moskee onlangs haar medewerking toezegde. Hiernaast zullen zij ook met vele personen komen.

Deze samenwerking heeft geleidt naar een barbeque met nu al meer dan 100 bezoekers! Laten we hopen op mooi weer, volgend jaar en de jaren daarop weer! Wij nodigen u hierbij uit om een kijkje te komen nemen op het Zomerfeest.

Op het programma staan o.a. een voetbaltoernooi en de zomercarrousel en op het podium o.a. DJ The Nitefox, Elvis (uit de wijk), Les Diferentes en Nagaru. Specifiek nodigen wij u uit voor de volgende momenten: – de benefietveiling: van 15.00 tot 16.00, de overhandiging van de cheques (opbrengst veiling) rond 17.15-17.30 – de Amerikaans Buurtbarbeque inclusief halal barbeque van 18.00-20.00 inclusief.

Artikel delen: