Drie Zwollenaren aangehouden voor zware mishandeling

Zwolle – Drie Zwollenaren van 16, 17 en 18 jaar zijn aangehouden voor betrokkenheid bij de zware mishandeling in de nacht van zaterdag 30 juni op zondag 1 juli op de Meppelerstraatweg.

Daarbij werd een 19-jarige Zwollenaar dusdanig mishandeld dat hij o.a. meerdere oogkas- en kaakfracturen en een hersenschudding opliep. De 18-jarige man werd op maandag 2 juli aangehouden, de andere twee konden vrijdagochtend 6 juli worden aangehouden. De drie werden ingesloten op het bureau.

Eerder verschenen bericht:

Man gewond naar ziekenhuis na mishandeling

Zwolle – Op de Meppelerstraatweg in Zwolle is een 19-jarige man uit Zwolle in de nacht van zaterdag op zondag 1 juli mishandeld door drie onbekende jongens. Het slachtoffer fietste samen met twee anderen naar huis toen ze werden achtervolgd door drie jongens. Na een korte woordenwisseling werd het slachtoffer geslagen door twee jongens. Hij liep een gebroken kaak op en is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Van de drie daders ontbreekt elk spoor. Het gaat om een lange jongen van ongeveer 18 jaar met een stevig postuur en twee kleinere jongens van rond de 15 tot 17 jaar.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. waar gaat dat toch heen…. is het zo moeilijk om dingen verbaal uit te spreken? zal ongetwijfeld drank in het spel zijn geweest… hoop dat ze in NL nu eens harder gaan straffen dit soort gasten…


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.