Drie vrouwen gezocht na overval aan Elzenstraat

Zwolle – Drie vrouwen worden vanaf vrijdagmiddag 13.15 uur gezocht na het plegen van een overval op een woning aan de Elzenstraat in Zwolle. Er werd een Burgernet actie gestart. Daarvoor werden 4011 personen benaderd.

Signalement: de vrouwen dragen donkere kleding, hebben een Oosteuropees uiterlijk, twee vrouwen hebben geblondeerd haar, vermoedelijk gebruik makend van een groene Opel met buitenlands kenteken. Heeft u informatie bel dan 0800-0011.

UPDATE: De actie m.b.t. de woningoverval Elzenstraat te Zwolle is beeindigd. De daders zijn nog voortvluchtig. Bij aantreffen graag bellen naar 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. UPDATE: De actie m.b.t. de woningoverval Elzenstraat te Zwolle is beeindigd. De daders zijn nog voortvluchtig. Bij aantreffen graag bellen naar 0900-8844.

 2. Lees net dat ze een vrouw hebben overvallen van 94 jaar.
  Wens deze mevrouw en familie veel sterkte met het verwerken van dit drama.
  Wat een gajes, ze weten precies bij wie ze moeten zijn.
  De vogels zijn gevlogen.
  Ze zijn weer naar een volgend slachtoffer op zoek.
  Als ze bij mij aan de deur komen hoeft er geen opsporingsbericht meer te verschijnen.

 3. 🙁 dit is echt te triest voor woorden. Deze vrouw van 94 die overvallen is in haar woning, is mijn oma!!
  Het is gewoon ziekelijk dat zulke mensen dit bij ouderen kunnen doen. Respectloos, heb er eigenlijk geen woorden voor…zo kwaad zijn we!!
  Konden ze niks anders verzinnen dan bij een vrouw van 94!!! Echt deze mensen verdienen geen plek in de maatschappij!!!
  Maar we zijn er voor onze oma!!!!

 4. @paragirl, wat kan ik me goed voorstellen dat je woest bent. Wees er maar voor haar, meer kun je niet doen.

  Hoop dat ze gepakt worden, en gelijk het land uit. Maar ben bang dat ze via de volgende grensovergang alweer binnen komen.

 5. @Ingrid:

  Je hebt verschillende grenzen rondom Nederland……… gewoon de juiste grens kiezen en de kans wordt klein dat ze terug komen 😛

 6. >:( hier zijn gewoon geen woorden voor. Je hoort het wel vaker dat zoiets vreselijks gebeurd, maar je denkt dan niet na dat het jouw oma ook kan overkomen. Helaas is dit bij ons het geval!!! Zo’n lieve oma die door 3 van die achterlijke varkens overhoop gegooid wordt!! Dat ze dit nog op haar 94 jarig leeftijd mee moet maken. Vreselijk!!!

 7. Ben net terug van de Carbage Run: 5 dagen door Duitsland, Tsjechië, Polen, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk.

  In Hongarije waren in twee dorpen alle mensen uitgelopen om de karavaan te zien. Iedereen stond te zwaaien. Kindjes renden met de auto mee. We zijn daar vrolijk toeterend en zwaaiend door gereden. Wat een plezier!

  Enkele honderden kilometers verderop kreeg een vriend van mij een sms of we wel op wilden passen in twee dorpen. Daar renden kindjes met de auto’s mee om vervolgens door de open ramen een greep te doen naar camera’s, navigatieapparatuur enz. (Alles wat ze maar pakken konden.) En dan stop je dus niet! Want dan staan er ineens angstig veel mensen naast de weg!

  Geloof me “Tsja”…het signalement is in principe duidelijk!

Reageer