DJ M-Beats draait op Dancetour Zwolle 2012

Zwolle – Donderdagavond vond de DJ Knock Out Zwolle 2012 plaats in Popfront in Zwolle. Tijdens deze DJ contest moesten de vier DJ Knock Out finalisten zich live bewijzen tegenover de jury. De battle tussen de DJ’s was in volle gang. DJ M-Beats is de winnaar van de DJ Knock Out Zwolle 2012 en heeft daarmee een plek veroverd achter de draaitafels van Dancetour Zwolle 2012 op 22 juli in Park de Wezenlanden. Na het winnen van DJ Knock Out heeft Popfront DJ M-Beats een boeking aangeboden. Dancetour staat voor ‘bringing people together’ en geeft hier met Dancetour Projects, waarvan de DJ Knock Out een onderdeel is, invulling aan.

knockoutzwolle2012.jpg

Dit jaar konden de DJ’s uit Zwolle en omgeving zich inschrijven via Facebook en kon er gestemd worden op de DJ’s. De top-3 DJ’s met de meeste ‘likes’ waren verzekerd van een plek in de DJ Knock Out finale op 5 juli in Popfront, daarnaast gaf Stichting Dancetour ook een wildcard weg; zodat er vier finalisten in de DJ Knock Out finale streden voor een plek tijdens de eerste editie van Dancetour Zwolle. DJ M-Beats streed tegen DJ Bob, Devires en wildcard winnaar TheProvic. Het niveau was hoog in Popfront en de DJ’s waren aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk won DJ M-Beats de battle en draait hij tijdens Dancetour Zwolle met Laidback Luke, Sidney Samson, R3hab,Marco V, Roog en DJ Yade op 22 juli in Park de Wezenlanden. Popfront heeft na afloop van de finale al een boeking aangeboden aan DJ M-Beats.


DJ M-Beats

Melvin Boender, DJ M-Beats, is drie jaar geleden begonnenmet draaien. De eerste keer dat hij achter de draaitafels stond in een club was samen met een vriend. Door deze ervaring werd hij enthousiast en is hij steeds meer gigs gaan doen. De DJ heeft voornamelijk in clubs, waaronder ‘Club Manzo’ in Apeldoorn, gedraaid. De reden dat M-Beats meedoet aan DJ Knock Out is: ‘om te laten zien wat ik kan behind the decks en dat mensen los gaan op Dancetour Zwolle’. Door meer te doen aan DJ Knock Out en te draaien tijdens Dancetour Zwolle hoopt DJ M-Beats bekender te worden en hierdoor meer boekingen te krijgen. Meer informatie over Dancetour is te vinden op de website: www.dancetour.nl

Artikel delen:

Reageer