94-jarige vrouw gewond na overval aan Elzenstraat

Zwolle – Op vrijdag 6 juli tussen 13.15 en 13.30 uur is in een woning aan de Elzenstraat een 94-jarige vrouw overvallen door drie vrouwen. Op nog onbekende wijze zijn de vrouwen de woning binnen gegaan. Daar werd de bewoonster geduwd waardoor ze kwam te vallen. Hierbij liep ze verwondingen aan haar hoofd en pols op. Het is op dit moment nog onduidelijk of uit de woning iets is weggenomen.

De vrouwen waren alle drie licht getint, hadden donkergekleurd haar en droegen donkere kleding. De politie is in de omgeving direct een zoekactie naar de vrouwen gestart. Tevens werd een Burgernetactie opgestart. Helaas werden de vrouwen niet meer aangetroffen. Een onderzoek (waaronder een buurtonderzoek) is ingesteld. Het slachtoffer is voor behandeling van haar verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. pfff wat een lef weer als ze dan toch groot zijn laat ze komen bij ons in de javaboulevard en laat zo vrouw op die leeftijd met rust wij hebben tegenstrijd zat zo vrouwtje niet

  wat een mens ook denkt of zegt of denkt over de indische buurrt zelfs wij hebben respect voor zulke mensen(die oude mensen)

  dus we moeten die buitenlanders maar een tomtom geven en lijden hier na de indische buurrt:D:D:D:D


  ⚠️ Meld

 2. @ paragirl ..tjee wat erg dat je oma dit is overkomen ,Heel veel sterkte voor je oma maar ook voor jullie ik geloof niet dat ik haar nog alleen durfde te laten .Ik denk ook niet dat ze nog alleen durft te zijn straks !!Ik hoop dat die vieze gore wijven heel snel gepakt worden en als ze in de indiche buurt klaar met ze zijn ,Breng ze dan maar naar holtenbroek want ook daar weten we echt wel wat respect is !!


  ⚠️ Meld

 3. Mijn reactie uit het eerdere artikel:

  Bericht door Plantje, op 16 juli 2012 om 06:59
  Ben net terug van de Carbage Run: 5 dagen door Duitsland, Tsjechië, Polen, Slowakije, Hongarije, Kroatië, Slovenië en Oostenrijk.

  In Hongarije waren in twee dorpen alle mensen uitgelopen om de karavaan te zien. Iedereen stond te zwaaien. Kindjes renden met de auto mee. We zijn daar vrolijk toeterend en zwaaiend door gereden. Wat een plezier!

  Enkele honderden kilometers verderop kreeg een vriend van mij een sms of we wel op wilden passen in twee dorpen. Daar renden kindjes met de auto’s mee om vervolgens door de open ramen een greep te doen naar camera’s, navigatieapparatuur enz. (Alles wat ze maar pakken konden.) En dan stop je dus niet! Want dan staan er ineens angstig veel mensen naast de weg!

  Echt te hopen dat ze dit gespuis pakken. Maar ik vrees dat dat moeilijk wordt. Die zijn waarschijnlijk al lang Zwolle weer uit.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.