Deelnemers Twijn4daagse feestelijk onthaald met defilé

Zwolle – Vrijdagmiddag werd de laatste dag en etappe van de Twijn4daagse afgesloten met een defilé. De wandelaars werden door familie en kennissen als helden onthaald. Dit jaar deden er met de Twijn4Daagse rond de 180 deelnemers mee die waren verdeeld over vier verschillende afstanden. Ze deden mee aan de 1, 3, 5 en 7 kilometer. Daarna was er nog een grote verrassing, burgemeester H.J. Meijer kwam aan de deelnemers de medailles uitreiken waarmee het feest compleet was

06-07-2012_vierdaagse_de_twijn_04.jpg

Vorig jaar heeft De Twijn voor het eerst een eigen 4Daagse georganiseerd, omdat niet alle leerlingen mee kunnen doen aan de Avond4Daagse in Zwolle terwijl veel dat toch wel willen. Aangezien het vorig jaar zo’n groot succes was hebben ze dit jaar weer de Twijn4Daagse georganiseerd en er nog een langere afstand bij gedaan, namelijk de 7 km. De leerlingen hadden nu de keuze uit vier afstanden in plaats van drie zoals vorig jaar. De vakgroepen bewegingsonderwijs en fysiotherapie van VSO de Twijn daagden hun leerlingen opnieuw uit om sportieve prestaties te leveren en hun lichamelijke grenzen te verleggen.

06-07-2012_vierdaagse_de_twijn_01.jpg

06-07-2012_vierdaagse_de_twijn_03.jpg

06-07-2012_vierdaagse_de_twijn_07.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

In klas BB2 van De Twijn zitten Hendrikes, Aniek, Elmar, Corina, Chad, Vladimir, Angela, Angelique, Bas, Stefan en Marlisa, zij hebben de Twijn4Daagse vorig jaar erg leuk gevonden en keken er naar uit om dit jaar weer mee te doen. De hele klas is erg sportief, sommigen hebben meegedaan aan de Wavinloop, Stefan heeft op de Special Olympics goud gewonnen met paardrijden en ze sporten bijna allemaal ook nog in hun vrijetijd.

06-07-2012_vierdaagse_de_twijn_02.jpg

06-07-2012_vierdaagse_de_twijn_05.jpg

06-07-2012_vierdaagse_de_twijn_06.jpg

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

10 gedachten over “Deelnemers Twijn4daagse feestelijk onthaald met defilé”

  1. Geweldige prestatie, jongens en meisjes. En een passende huldiging met de uitreiking van de medailles door onze burgemeester. Volgend jaar weer?

  2. Wij zijn ook supertrots op onszelf!!!!!

    Marnix, Marlon, Mahammed, Moise, Mathijs, Demion, Zinzi, Robert en Gilian:D

Reacties zijn gesloten.