Edgar Mulder nummer 28 op kandidatenlijst PVV

Zwolle – Zaterdag is bekend geworden dat Zwollenaar Edgar Mulder de nummer 28 op de kandidatenlijst voor de komende Tweede Kamerverkiezingen 2012 van de PVV is. Bij de vorige landelijke verkiezingen kreeg Mulder plek 30 toegewezen. Voor de verkiezingen van de Provinciale Staten van 2 maart 2011 was de Zwollenaar lijsttrekker voor de PVV in Overijssel.

edgar_mulder.jpg
Archieffoto Weblog Zwolle

De geboren Zwollenaar heeft na de Havo twee jaar een bedrijfskunde studie gevolgd. Hierna is hij aan de slag gegaan als verkoper. De laatste 20 jaar werkte Mulder voor een groot Nederlands bedrijf met hoofdkantoor in Eindhoven. Hij was daar onder andere verantwoordelijk voor de onderwijsmarkt. Als Business Unit Manager heeft Mulder ervaring opgedaan met het in de markt zetten van betaalsystemen. Sinds 2006 is Edgar Mulder betrokken bij de PVV. Eerst als vrijwilliger en momenteel als lid van Provinciale Staten van Overijssel. De 51-jarige Mulder is bij de provinciale PVV woordvoerder bij de politieke gebieden Culturele Infrastructuur en Monumentenzorg, Kwaliteit Openbaar Bestuur en Milieu en Energie.

Artikel delen:
Reacties 25
 1. eerst op plaats 30 nu 28,maar goed dat er twee zijn opgestaapt,misschien volgen er nog meer dan wordt het nog wat .Ik stem alleen op Richard en Ronald Mulder.

 2. Lijkt me een goede voor de PVV, want je moet wel een ontzettend goede verkoper zijn om dat prutsprogramma aan de man te brengen. Hoewel, mensen geloven graag in sprookjes…

 3. eerst op plaats 30 nu 28,maar goed dat er twee zijn opgestaapt,misschien volgen er nog meer dan wordt het nog wat

  Er zijn er ook nog een hele rits uitgeknikkerd, dus uiteindelijk is het dan wel een beetje jammer dat je maar twee plaatsjes opschuift.

  Maar goed, ook mijn stem gaat naar een andere partij. (met een fractievoorzitter die nog in de Zwolse gemeenteraad heeft gezeten. ;))

 4. Wilders de pvv is niks maar de andere Zwollenaar waar jij op stemt deugd ook voor geen meter die bedonderd zijn christelijke volgelingen waar ze bij staan.En die vult ook nog eens zijn zakken door jou stem maar doet er niks goed voor terug ,ja beloften maar die maakt hij weer niet waar

 5. Altijd fijn om een gezicht te hebben bij iemand die duidelijk een hekel heeft aan minderheden. Hij en ik zullen nooit gezellig een drankje doen, zoveel is duidelijk.

 6. @ Pieters, weet niet of dat allemaal zo is. Vind wel dat wanneer je een grote C. in je naam hebt staan puur om daarmee C.stemmers te trekken….je extra verantwoordelijkheden hebt. Immers: de niet C-partijstemmers roepen/(uit)lachen (terecht?) dubbel zo hard als je de C-principes zou verloochenen.

 7. Mwoo Japser, kan ik me wat bij voorstellen. Toch zou ik het als een uitdaging zien om dit “vertegenwoordigerstype met PVV-ideeen” binnen 1/3e ZwolschKwartiertje (2 biertjes dus; 1 van hem 1 van mij, bij zulken moet je altijd extra skerp zijn op dat soort randzaken) met een zuur gezicht te zien afdruipen 😉

 8. Dick, hou er rekening mee dat deze PVV-er je helemaal klemzuipt

  Een alcoholist dus? Behalve een dubble moraal ook een dubbele tong.

 9. Helaas heeft de gemiddelde PVV(-stemm)er zo’n enorm stuk MDF voor zijn kop dat onder tafel lullen bijzonder lastig wordt. Als die mensen voor rationele argumenten bereikbaar waren, zouden ze zich niet verbinden met die partij.

 10. Dan zou het gewoon té makkelijk worden:

  -makkelijk te doorprikken vertegenwoordigersbabbel
  -alcoholist
  -dubble moraal
  -dubbele (gespleten) tong

  Bedank voor de “eer”; pas. Misschien wil één van jullie eens met hem babbelen?

 11. Er is een (lange) tijd geweest dat gerespecteerd mede-Zwollenaar Willem Lucht zat te smachten om een Zwolse tak van de PVV op te richten. Wellicht een oprichtingsvergadering bij Willem in De Vrolijkheid?

  Papje schijnt er ook wel eens te zitten. Is toch al van PVV-light…wie weet stapt ie over?

 12. woordvoerder bij de politieke gebieden Culturele Infrastructuur en Monumentenzorg, Kwaliteit Openbaar Bestuur en Milieu en Energie

  Gezien cultuur, monumenten en milieu zaken zijn die de PVV wil afschaffen, en energie volgens hun nog duizenden jaren gewonnen kan worden zoals het nu gebeurt, zal het wel niet zo’n heel druk baantje zijn…

 13. Weer zo’n eentje die zijn zakjes wilt vullen door de sprokjes te vertelllen komende jaren!
  .. Ben benieuwd hoeveel dommeriken er deze keer voor stemmen!

 14. Meneer Mulder 3 jaar aktief meegemaakt als verkoper van koffieautomaten. Wat een onbetrouwbare glijer is dat. PVV waardig. Jesses.

Reageer