Gezellig en druk Zomerfeest in Holtenbroek

Zwolle – Voor de kinderen van de wijk Holtenbroek was er zaterdag Zomerfeest. Ook was er het bekende Zomercaroussel onderdeel van het wijkfeest. Het werd een goed bezocht- en gezellig feest! Met een heerlijk zomers zonnetje erbij werd het voor de kinderen een dag om niet snel te vergeten.

zomerfeest_5.jpg

Voor de jeugd in Holtenbroek was er een zweefmolen, een BaseJump, kratstapelen en nog veel meer. Travers zorgde voor een kraam met drinken en versnaperingen. Er waren picknicktafels waar je even lekker kon zitten om naar de verrichtingen op het podium te kijken of om even uit te rusten en gezellig met andere wijkbewoners te kletsen. Speeltuin De Regenboog was open en voor de jongeren van 10-15 jaar was er een 4 vs 4 voetbaltoernooi. Op het podium traden verschillende artiesten op, nl: The Streetband, F2F Crew, Nagaru, Diferentes, DJ Sam Louis met buikdanseres Sheila en Elvis. Muzikaal werd het Zomerfeest het ondersteund door DJ The Nitefox. Zaterdagmiddag was er een Benefietveiling o.l.v. Ratelende Rudi en Vrouw Vlodder om Holtenbroekse kinderen een onvergetelijk dagje uit te bezorgen.

zomerfeest_3.jpg

zomerfeest_4.jpg

zomerfeest_7.jpg

Via Lees verder meer foto’s…

Zaterdagavond gaan de barbecues aan voor een echte Amerikaanse Buurtbarbeque. Hiervoor kun je pakketten (ook halal, vegetarisch of voor kinderen) bestellen bij de receptie in het wijkcentrum, maar je kan ook je eigen lekkere dingen meenemen voor de barbecue en gezellig aanschuiven (wij hebben bordjes, bestek en brood). Wijkorganisatie Holtenbroek N.U. reserveert barbecues voor Halal vlees.

zomerfeest_2.jpg

zomerfeest_1.jpg

zomerfeest_6.jpg

 

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer