University Of Dance met Vato Gonzalez in Hedon

Zwolle – Zaterdag 14 juli sluit University Of Dance haar seizoen af met een headliner van formaat. Niemand minder dan Vato Gonzalez en MC Tjen brengen de vetste dirty house beats naar poppodium Hedon. De line-up herbergt daarnaast Ron Simpson, Lastpaq, Casper Grey en, koning van het feest, Feest DJ Ruud (Gas Op Die Lolly!).

De absolute keizer van dirty house Vato Gonzalez heeft de landsgrenzen allang doorbroken. Op eigen kracht heeft hij het label, event en de muziekstijl dirty house op de kaart gezet. Door volledig onafhankelijk te werken wist hij binnen de huidige latin- en electrohouse een substroming te creëren. Samen met zijn compagnon MC Tjen zet hij een set neer die volgens hem ‘volledig de pan uit rockt’.


Waar Feest DJ Ruud voor een ongekende feest stemming zorgt met onder andere zijn hit Gas Op Die Lolly klapt Ron Simpson heerlijke latinhouse door de speakers. Lastpaq en Casper Grey hebben meerdere edities van University of Dance naar een hoger plan gedraaid en zorgen er zeker voor dat de partyvibe vanaf het moment dat de deuren opengaan door Hedon raast. University of Dance is een initiatief van Hedon en Buro Ruis, waarbij Dirk Deluxe het concept levert.

Kaarten zijn te bestellen via www.hedon-zwolle.nl of te koop bij Plato en VVV te Zwolle.

UNIVERSITY OF DANCE
Line-Up: VATO GONZALEZ & MC TJEN / FEESTDJ RUUD / RON SIMPSON / LASTPAQ / CASPER GREY.

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 14 juli
Open / aanvang : 22:00 uur
Entree : € 12,50 (vvk) – € 15,00 (deur) (excl. € 1,- servicekosten)
Leeftijd : 18+

Artikel delen: