Einduitvoering Dubbelgreep

Zwolle – Op vrijdag 13 juli houdt Dubbelgreep haar jaarlijkse einduitvoering, dit jaar in de Oosterkerk. Het thema is dit jaar ‘Niet te filmen!’ Er klinkt muziek uit bekende films als James Bond, Pirates of the Caribbean en As it is in Heaven.

Met enthousiasme hebben docenten van Dubbelgreep en hun leerlingen hard gewerkt om deze avond tot stand te brengen. Samenspel staat hoog in het vaandel bij Dubbelgreep en wordt ook op deze avond volop werkelijkheid. De docenten hebben de handen ineen geslagen en hebben groepen samengesteld om filmmuziek van verschillende films te laten klinken. Voor de pauze spelen en zingen 7 speciaal samengestelde ensembles muziek die is gebruikt in bekende en beroemde films. In de pauze wordt het publiek met speciale acts in Franse sferen gebracht, als opwarmer voor het programma na de pauze. Het Grote Dubbelgreeporkest brengt dan muziek uit de Franse film Amélie. Amelieke van de Lavoir (zie www.amelieke.com ).neemt op haar eigen creatieve en artistieke wijze de rol van Amélie op zich. De einduitvoering begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. De rode loper wordt uitgelegd in de Oosterkerk, Bagijnesingel. Een toegangskaart kost in de voorverkoop (info@dubbelgreep.nl of tel. 038 2302084) €6,- en aan de zaal €8,-. Kinderen in de basisschoolleeftijd mogen gratis naar binnen. D

ocentencollectief Dubbelgreep bestaat uit 25 enthousiaste gediplomeerde docenten die muzieklessen verzorgen in Zwolle. Dubbelgreep bestaat al ruim 20 jaar. De docenten geven instrumentale lessen en zanglessen aan zowel kinderen als volwassenen op alle niveaus. De lessen zijn doorgaans individueel, maar er is veel aandacht voor samenspel. Voor informatie kunt u kijken op www.dubbelgreep.nl of bellen met 06 10375042.

Artikel delen: