Emmen wint Sahara Torunlar toernooi

Zwolle – Emmen is met vlag en wimpel uit het zomertoernooi van Be Quick tevoorschijn gekomen. De club  won drie finales op het  Sahara Torunlar toernooi en werd zodoende de grote winnaar. Berkum D1 was de vierde winnaar op dit drie weken durende toernooi.

Emmen A1 was uiteindelijk Be Quick A1 de baas. Na een 4-4 stand in de reguliere speeltijd, moesten strafschoppen de winnaar aanwijzen. En dat deed Emmen net iets beter. Emmen B1 kende in de finale geen problemen met Olde Veste B1. Hier werd het maar liefst 5-1. Veel meer problemen waren er voor Emmen C1. Dat won ook  van Olde Veste, maar de Steenwijkers leken op weg naar een stunt nadat zij een 3-0 achterstand wisten goed te maken. Uiteindelijk werd het toch nog 6-4 voor Emmen.

In de D-categorie was er eveneens voor Olde Veste een plekje in de finale. In een spannende wedstrijd dolven zij het onderspit tegen Berkum D1. De zwartwitten werden met een 2-1 overwinning winnaar in deze leeftijdsgroep.

Het organiserende Be Quick zag het B-1 elftal op een vierde plaats eindigen. De C-1 werd vijfde en D1 moest het doen met een 7e plaats. De fair-play prijs van dit toernooi ging naar Excelsior ’31.

De organisatie is zeer tevreden met het verloop van dit toernooi. Volgend jaar zal dan ook de derde editie van dit toernooi worden georganiseerd, zij het iets eerder dan dit jaar. Het toernooi begint dan op donderdag 13 juni en eindigt op zaterdag 29 juni.

Artikel delen:

Reageer