‘CO2 bewustcertificaat’ voor Schagen Groep

Zwolle – De Zwolse wethouder overhandigde vrijdag aan het bedrijf Schagen Groep het ‘CO2-bewust certificaat’. De Schagen Groep haalde het hoogst mogelijke niveau voor deze certificering (niveau 5).

De uitreiking maakt onderdeel uit van een werkbezoek van (een deel van) het college van Zwolle aan het regionaal actieve bedrijf. Onder de Schagen Groep vallen de bekende Zwolse ondernemingen Salverda en Schagen Infra. Het bedrijf toont met de certificering aan dat niet alleen de totale uitstoot van CO2 (koolstofdioxide) wordt beheerst en jaarlijks verminderd. Het toont ook aan dat zij actief bezig is alle betrokkenen bij haar activiteiten – zoals onderaannemers, leveranciers maar ook opdrachtgevers – bewust te maken van de noodzaak om minder CO2 te produceren.

Verantwoord

Dit streven sluit naadloos aan bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen van de Schagen Groep. Daarin heeft zij zich ten doel gesteld om haar maatschappelijke rol als regionaal sterke en betrokken bouwonderneming actief op te pakken.

Artikel delen: