Stepteam Zwolle succesvol in Den Helder

Zwolle – De vierde stepwedstrijd van dit jaar, op zaterdag 7 juli, bracht ongeveer 50 renners uit heel Nederland bij elkaar in Den Helder. In de strijd om de Kickbike Cup reden junioren, senioren en veteranen 30 km op een mooi, vrij gemakkelijk parcours.

stepteam.jpg
Podium volledig bezet door Stepteam Selles Kamperzeedijk en Stepteam Zwolle, de twee teams binnen Stepvereniging West-Overijssel. 1) Marit van der Weerd, 2) Diana Klooster en 3) Judith Steenbergen. Foto: Bernd Steenbergen.

De cadetten bereikten de finish na 15 km en de pupillen moesten 7,5 km. Het weer bleek mee te vallen. Daarom werden er goede tijden neergezet. Het werd een prima dag voor Stepteam Zwolle. Bij de heren bereikte Jonathan Steenbergen een knappe vijfde plaats, achter een viertal van High Level – Van der Laan uit Woudenberg. Tegen de ploegentactiek van deze vier heren kon Steenbergen het net niet bolwerken. Hij finishte één minuut na de kopgroep. Bij de dames cadetten bereikte Judith Steenbergen het podium, een prima derde plaats. Vierde werd Zwannet van Dijk. Bij de heren pupillen ging Reijer van Harten met de tweede prijs terug naar Zwolle.

De volgende wedstrijd om de Kickbike Cup is op 11 augustus in Rolde, maar eerst nog een Eurocupwedstrijd in Italië en het WK in Duitsland. Stepteam Zwolle is ook daarvoor al weer flink in training.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Steppers, wederom “Van Harten” gefeliciteerd. En de anderen ook hoor!
    Jullie laten steeds weer van jullie horen, heel knap!
    Sportieve groet van Quesjer


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.