Telstar PAF Open tennistoernooi succesvol

Zwolle – De Telstar PAF Open is een groot succes gebleken. Het tennistoernooi van afgelopen week is drukbezocht en vele spannende wedstrijden zijn gespeeld.

De stoelen en bankjes langs de kant en op het terras waren deze week bijna altijd bezet bij tennisvereniging PAF. Het mooie weer zorgde samen met vele en mooie wedstrijden voor een fantastisch tennistoernooi. Het succes bleek al uit de voortijdige sluiting van de inschrijving omdat het maximum aantal eerder was bereikt dan gedacht. Hierdoor duurde het toernooi zelfs langer dan een week omdat in het voorweekend ook al van wedstrijden kon worden genoten.

Vrijdag was er een feestavond en zaterdag konden de tennissers popcorn en hamburgers als tussendoortje nuttigen. Op zondag werd er in de finalewedstrijden gestreden voor de hoogste podiumplaatsen. De spannende wedstrijden trokken vele kijkers, ondanks de Wimbledon finale die op de achtergrond in het Pafiljoen werd uitgezonden. PAF’ers Bernd Egberink, Jelle van Eijndhoven en Bob Zoethout werden respectievelijk eerste, tweede en derde in de categorie heren enkel 4. In de damesvariant van deze topcategorie was Bea Jansen de beste, gevolgd door Esther van ’t Ende en Janine Menninga.

Artikel delen: