Jongen mishandeld aan Stickerbelt

Zwolle – Een 13-jarige inwoner van Zwolle werd op zondagavond 8 juli rond 19.30 uur mishandeld door een onbekende man. De jongen stond met vriendjes op het speelveldje aan de Stickerbelt toen de onbekende man langsliep en hem mishandelde.

Het gaat om een man van ca. 25 jaar met kort donker haar en een gouden oorbel in zijn linkeroor. Hij is tussen de 1.80 en 1.90 m lang. Hij droeg een zwart/witte Adidas pet, een grijze joggingbroek, witte sportschoenen met een blauw Nike logo en een mouwloos zwart-wit T-shirt. Op het moment van de mishandeling liep een onbekende man met een hond voorbij. De politie wil graag met deze man en andere getuigen van de mishandeling in contact komen. Hen wordt dringend verzocht om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Ik kan me niet voorstellen dat zomaar uit het niets iemand mishandeld wordt. Een jongetje ook nog! Wat ging er aan vooraf?

  2. het zou vast een ettertje met een grote bek zijn geweest…
    jongetje van 13 jaar zijn tegenwoordig zo schattig niet meer….

  3. Als dat idd zo is zou het verstandiger geweest zijn dat de man hiervan melding gemaakt had ipv zo'n jochie te mishandelen!

  4. tja, vanuit onmacht/onkunde gebeurt dat wel eens, maar nee, dat is niet pedagogem. Al had ie een grote bek, dan laat je zo'n jochie toch lopen. Ben je volwassen of niet? Stoere vent hoor…

  5. Je ontneemt zo'n jongen een wijze levensles als je dat doet 😀
    Nee, geintje – ik denk dat je inderdaad beter geen tikken kan geven, ook al kan de verleiding groot zijn.

Reageer